Actualitate

Incendiu la o șură din comuna Baciu. Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de două ore

O șură a luat foc noaptea trecută într-o gospodărie din localitatea Mera, comuna Baciu. Pompierii au intervenit mai bine de două ore pentru stingerea flăcărilor.

Incendiu la o șură din comuna Baciu. FOTO: ISU Cluj Incendiu la o șură din comuna Baciu. FOTO: ISU Cluj

 

 


Pompierii clujeni au avut, noaptea trecută, o intervenție pentru stingerea unui incendiu la o șură din Mera. Din fericire, focul nu s-a extins la alte clădiri. 

 


În cadrul intervenției, un tânăr a fost consultat la fața locului, fără a necesita transportul la spital.

Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de două ore. FOTO: ISU Cluj

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru a stinge flăcările care au cuprins o șură dintr-o gospodărie, situată în localitatea Mera, comuna Baciu.


Alerta a venit în jurul orei 01.20, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru stins incendii și, preventiv, un echipaj SMURD.

În momentul sosirii echipajelor operative, acoperișul structurii, cu o suprafață de 70 mp, și o stivă de lemne de aproximativ 50 mp erau cuprinse de flăcări.


Intervenția a durat mai bine de două ore și a împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care a fost găsit, precum și la celelalte structuri din gospodărie.

Un tânăr a fost consultat la fața locului de către echipajul SMURD fără a fi transportat la spital.


Cel mai probabil incendiul a pornit de la faptul că a fost lăsat în funcțiune un bec incandescent în contact cu mai multe materiale lemnoase”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu în Călățele! O magazie care se afla la 2 metri de o casă a fost cuprinsă de flăcări. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter