Actualitate

Imagini incredibile în Dej! O femeie și-a terorizat vecinii și a aruncat cu cuțite de la geam

O femeie din Dej şi-a terorizat vecinii de bloc, după ce a început să facă scandal și să arunce de la geam cuțite și alte obiecte în mașini și oameni.

O femeie din Dej şi-a terorizat vecinii de bloc, după ce a început să facă scandal și să arunce de la geam cuțite și alte obiecte în mașini și oameni/ Foto: dejeanul.ro O femeie din Dej şi-a terorizat vecinii de bloc, după ce a început să facă scandal și să arunce de la geam cuțite și alte obiecte în mașini și oameni/ Foto: dejeanul.ro

 

 


O femeie din Dej a ajuns la Spitalul de Psihiatrie după ce şi-a ameninţat vecinii, iar mai apoi a aruncat mai multe obiecte pe geam, printre care şi cuţite.

 


Oamenii din zonă spun ca totul ar fi pornit de la o neînțelegere pe care femeia respectivă a avut-o cu unul dintre vecini. 

Deși este cunoscută în istoricul medical cu alte internări la spitalul de psihiatrie, dar cu tratament la domiciliu, scandalul a reprezentat un adevărat pericol pentru oameni, având in vedere ca la un moment femeia a ieșit pe geam cu un cuțit uriaș, scrie dejeanul.ro


Atunci vecinii au sunat la 112, iar poliţiştii şi pompierii au reușit sa o încătuşeze, fiind transportată la secţia de psihiatrie a spitalului din Dej. Poliţiştii au precizat pentru sursa citată anterior că nimeni nu a fost rănit şi că femeia nu a opus rezistenţă imobilizării.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

S-au încins spiritele pe strada Piezișă! Doi bărbați, amendați cu aproape 7.000 de lei pentru bătaie

Vacanță de coșmar pentru o familie de români! Au fost jefuiți în timp ce dormeau în hotel: „Totul a fost planificat foarte bine. E scandalos!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter