Actualitate

Casă din Gherla, cuprinsă de flăcări. Două persoane cu atac de panică au fost evacuate - FOTO/VIDEO

Un incendiu a izbucnit duminică la o casă de locuit din Gherla.Au ars atât parterul și etajul casei, cât și acoperișul.

Casă din Gherla, cuprinsă de flăcări. FOTO: ISU Cluj Casă din Gherla, cuprinsă de flăcări. FOTO: ISU Cluj

 

 


Pompierii și Cluj-Napoca și Dej au intervenit duminică dimineața pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de locuit din Gherla. La momentul sosirii la locul incendiului, incendiul era extins atât la parterul și etajul casei, cât și la acoperiș.

 


Două persoane, aflate în atac de panică, au fost evacuate de pompieri.

„Pompierii din cadrul Detașamentelor Dej și 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de locuit situată pe strada Dragoș Vodă din municipiul Gherla. La fața locului au acționat două autospeciale pentru stins incendii, o autoplatformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD din cadrul Punctului de Lucru Gherla, iar prima intervenție a fost asigurată cu două autospeciale pentru stins incendii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al Primăriei municipiului Gherla.


Casă din Gherla, cuprinsă de flăcări. FOTO: ISU Cluj

Au fost evacuate din casă două persoane, un bărbat și o femeie, care se aflau în atac de panică și care au fost consultate de către echipajul SMURD. Nu s-a impus transportul la spital.

În momentul sosirii forțelor de intervenție la fața locului, incendiul cuprinsese parterul, etajul și acoperișul casei de locuit cu o suprafață de aproximativ 200mp. Operațiunile de stingere a incendiului au durat mai bine de două ore și au împiedicat extinderea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite”, a transmis ISU Cluj.


Casă din Gherla, cuprinsă de flăcări. FOTO: ISU Cluj

Cercetările preliminare au arătat că cel mai probabil incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a imobilului.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu în Călățele! O magazie care se afla la 2 metri de o casă a fost cuprinsă de flăcări. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter