Actualitate

Clujeancă dispărută, căutată de polițiști. Apelați 112 dacă o vedeți!

O femeie de 68 de ani a plecat de acasă, marți, și nu a mai revenit. Clujeanca este căutată de familie și polițiști. Apelați 112 dacă ați văzut-o.

O femeie de 68 de ani este căutată de familie și poliție după ce nu ar fi revenit la adresa de domiciliu/Foto: IPJ Cluj O femeie de 68 de ani este căutată de familie și poliție după ce nu ar fi revenit la adresa de domiciliu/Foto: IPJ Cluj

 

 


La data de 19 aprilie a.c, în jurul orei 21.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că la data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 07.30, numita SABĂU RODICA, în vârstă de 68 de ani, din Cluj-Napoca, a plecat voluntar de pe raza comunei Apahida, cu intenția de a reveni la domiciliu, însă nu a fost depistată.

 


SEMNALMENTE – înălțime aproximativă - 1,55 m, 70 de kg, păr roșcat, tuns scurt, ochi căprui.

La momentul plecării era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, geacă neagră, pantofi sport de aceeași culoare, cu o dungă roz.


Persoanele care pot furniza orice informaţii despre aceasta sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clujeancă dispărută în luna februarie, găsită moartă în Someșul Mic. Femeia a fost găsită de o asociație din Olanda

Ultimele Stiri
abonare newsletter