Actualitate

Salvamontiștii clujeni, la datorie și de Paști. Intervenții în zona de munte

Dispeceratul Naţional Salvamont a anunțat că 16 persoane au fost salvate în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, trei au ajuns la spital.

Salvamontiștii clujeni, la datorie și de Paști. FOTO: Facebook/ Salvamont-Salvaspeo Cluj Salvamontiștii clujeni, la datorie și de Paști. FOTO: Facebook/ Salvamont-Salvaspeo Cluj

 

 


Un număr de 16 persoane au fost salvate, în ultimele 24 de ore, de salvamontişti, trei dintre acestea fiind predate către Serviciul de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital.

 


În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit opt apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor, astfel:

  • 2 apeluri pentru Salvamont Sinaia,
  • câte un apel pentru Salvamont Vlădeasa Judeţul Cluj, Salvamont Prahova, Salvamont Argeş, Salvamont Neamţ, Salvamont Rodna Judeţul Bistriţa-Năsăud, Salvamont Mehedinţi.

„În cazul acestor intervenţii au fost salvate 16 persoane, dintre acestea trei fiind predate către Serviciul de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital”, precizează Dispeceratul Naţional Salvamont, într-o postare, duminică, pe pagina de Facebook.


S-au mai primit 18 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre domeniile schiabile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Misiune dificilă pentru salvamontiști. Studenți din Cluj cu risc de hipotermie, blocați în Cheile Râmețului. O tânără era rănită

abonare newsletter