Actualitate

Alina Albu, numită procuror șef DIICOT. Klaus Iohannis a semnat decretul

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru numirea Alinei Albu în funcţia de procuror-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Alina Albu a fost numită procuror șef la DIICOT. Președintele a semnat decretul/Foto: Klaus Iohannis Facebook.com Alina Albu a fost numită procuror șef la DIICOT. Președintele a semnat decretul/Foto: Klaus Iohannis Facebook.com

 

 


Alina Albu a fost numită în funcţia de procuror-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism pe o perioadă de trei ani.

 

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, i-a trimis, miercuri, preşedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Alinei Albu în funcţia de procuror şef al DIICOT.


„Propunerea a fost efectuată în conformitate cu Legea nr.304/2022 privind statutul judecătorilor și procurorilor, după parcurgerea procedurii legale prevăzută de aceasta, în fața Ministerului Justiției, Consiliului Superior al Magistraturii – Secția pentru procurori și din nou la Ministerul Justiției”, arată Ministerul Justiției. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Klaus Iohannis exclude posibilitatea revizuirii veniturilor din sistemul bugetar. „Nu vor exista tăieri de salarii! Austeritatea nu este o soluție”

Traficanții de droguri, vânați de DIICOT. Au mai fost prinși doi bărbați care vindeau etnobotanice în Cluj și Sălaj

Ultimele Stiri
abonare newsletter