Actualitate

O bătrână de 75 de ani care ademenea bărbați şi îi seda, închisă la Penitenciarul Gherla. Una din victime a murit

O femeie de 75 de ani și-a primit pedeapsa după o serie de jafuri în care victimele erau bărbați ademeniți sub promisiunea unor relații sexuale. Una dintre victime a murit în urma unei supradoze.

O femeie de 75 de ani și-a primit pedeapsa după o serie de jafuri în care victimele erau bărbați ademeniți sub promisiunea unor relații sexuale/ Foto: pixabay.com O femeie de 75 de ani și-a primit pedeapsa după o serie de jafuri în care victimele erau bărbați ademeniți sub promisiunea unor relații sexuale/ Foto: pixabay.com

 

 


O femeie de 75 de ani închisă la Penitenciarul Gherla și-a pus în aplicare cu succes „farmecele” pentru a ademeni amatori de senzații tari. Le punea somnifere în băutură, le fura din bunuri și îi lăsa dezbrăcați. Acum are de executat la Penitenciarul Gherla încă 12 ani și 8 luni de închisoare, potrivit gherlainfo.ro

 


Potrivit sursei citate anterior, femeia cu un bogat cazier este originară din Păltineasa, județul Suceava, însă victimele care i-au căzut pradă sunt de prin toată România, inclusiv din Ardeal.

Aceasta îi ducea pe bărbați prin diverse pensiuni, unde își punea în aplicare planurile. În anul 2013, un bărbat din Șimleu Silvaniei a rămas fără bani și verighetă. Având strategia pregătită, femeia a plecat din  pensiune după ce și-a adormit victima. Înainte de a plecat le-a spus celor de la recepție că în cameră a rămas fiul ei, cu rugămintea să nu-l trezească încă. 


Una dintre victime a murit

Un alt bărbat, din București, ademenit de bătrână a primit o supradoză de diazapam, în urma căreia a murit. Omul avea probleme cardiace.

În 2017, judecătorii i-au dat o pedeaspă de 12 ani, însă pentru vârsta înaintată, a fost eliberată mai devreme. În 2020, aceeași femeie a sedat o bătrână de 89 de ani, după care i-a furat banii.


Pe 10 aprilie 2023, judecătorii i-au mai adăugat femeii, închisă în prezent la Penitenciarul Gherla, câțiva ani de pușcărie. Pentru tâlhărie calificată, a primit trei ani de închisoare, dar i-au adăugat și pedepse rămase neexecutate. În final, bătrâna din Suceava are de executat încă 12 ani și 8 luni de închisoare.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Doi bărbați au prostituat două femei prin metoda „loverboy” în Cluj. Polițiștii i-au reținut

Tânăr arestat pentru trafic de persoane. Femeia pe care o obliga să se prostitueze s-a sinucis

abonare newsletter