Actualitate

Tânăr arestat pentru trafic de persoane. Femeia pe care o obliga să se prostitueze s-a sinucis

Un tânăr de 20 de ani a fost arestat pentru trafic de persoane şi deţinere de droguri. Bărbatul a recrutat și exploatat sexual o femeie, care în cele din urmă s-a aruncat de la etajul 5.

Bărbatul a recrutat și exploatat sexual o femeie, care în cele din urmă s-a aruncat de la etajul 5. FOTO: depositphotos.com

 

 


Un tânăr de 20 de ani din Galați a fost arestat preventiv pentru trafic de persoane şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu. Achetatorii au precizat că femeia pe care inculpatul a obligat-o să se prostitueze în mai multe orașe, inclusiv la Cluj, s-a sinucis.

 


Conform unor comunicate transmise, miercuri, de DIICOT şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, în cauză s-a reţinut că, în perioada cuprinsă între toamna anului 2021 şi aprilie 2022, persoana bănuită ar fi recrutat, în vederea exploatării sexuale, prin inducere în eroare (utilizând metoda „loverboy”), o persoană vătămată.

„De asemenea, în perioada aprilie - iunie 2022, persoana bănuită ar fi exploatat persoana vătămată, pe care ar fi obligat-o să practice prostituţia în ţară (în municipiile Bucureşti şi Cluj-Napoca) şi în străinătate (Germania), şi-ar fi însuşit cvasitotalitatea sumelor de bani obţinute de aceasta din practicarea prostituţiei. Totodată, pe fondul exploatării sexuale, persoana vătămată s-ar fi sinucis, la data de 25 iunie 2022, prin precipitarea de la fereastra unui apartament situat la etajul 5 al unui bloc de locuinţe, din municipiul Bucureşti, apartament unde aceasta ar fi întreţinut relaţii sexuale contra cost”, precizează sursele citate.


Inculpatul a părăsit teritoriul României după decesul persoanei vătămate, revenind în ţară în luna martie a acestui an.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate în locuinţa inculpatului a fost descoperită şi ridicată cantitatea de aproximativ 9 grame de canabis.


Bărbatul a fost reţinut, iar, ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


FOTO: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Minoră sechestrată şi violată de proxeneţi pentru că a refuzat să se prostitueze. Grupul infracțional acționa în șapte județe

abonare newsletter