Actualitate

Imagini de primăvară inedite din Cluj! Cartierul Mănăștur a devenit roz. VIDEO

După câteva săptămâni în care vremea ne-a dat bătăi de cap, primăvara pare că începe să se așeze la Cluj-Napoca.

A venit primăvara în cartierul Mănăștur / Foto: Legat de Cluj - LDC A venit primăvara în cartierul Mănăștur / Foto: Legat de Cluj - LDC

 

 


Într-o filmare efectuată cu drona și publicată pe canalul de YouTube Legat de Cluj - LDC putem vedea că primăvara și-a pus „pata” pe cartierul Mănăștur. 

În imagini au fost surprinși copaci înfloriți care dau viață cartierului și o culoare roz. 


La începutul acestui anotimp, în luna martie 2023, vremea a fost schimbătoare. În Cluj am avut parte atât de soare și temperaturi ridicate (pentru o perioadă scurtă de timp), cât și de ploi, vânt puternic, temperaturi deosebit de scăzute și chiar lapoviță și ninsori.

Ei bine, vremea se va încălzi în următoarele zile, însă șansele de precipitații rămân crescute.


Potrivit prognozei ANM, în săptămâna 10-17 aprilie, valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în jumătatea estică a ţării. În intervalul 17-24 aprilie, temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice şi nord-vestice.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Copil genial din Cluj! O fetiță de 8 ani e prima pe țară la Olimpiada Mondială de Engleză, categoria 9-11 ani. Povestea ei a inspirat și alți copii

Vă mai amintiți? Balena Goliat, expusă la Cluj-Napoca în '64: „Era foarte lungă, cenușie și lucioasă. M-a impresionat”

Ultimele Stiri
abonare newsletter