Actualitate

Sistem de iluminat de ultimă generație la Sala Polivalentă din Cluj. Acesta va fi inaugurat la meciul U-BT – CSM Oradea

Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca a fost modernizată cu un sistem de iluminat de ultimă generație. Noul sistem va fi inaugurat cu ocazia meciului de baschet „U” Banca Transilvania - CSM Oradea.

Sistem de iluminat nou la BT Arena Cluj-Napoca/Emil Boc Facebook.com Sistem de iluminat nou la BT Arena Cluj-Napoca/Emil Boc Facebook.com

 

 


Edilul Emil Boc a anunțat încheierea lucrărilor de modernizare a sistemului de iluminat de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. 

 


„Sistem de iluminat de ultima generație la Sala Polivalenta BT Arena din Cluj-Napoca. Investiție a primăriei municipiului Cluj-Napoca. Felicitari echipei de la Sala Polivalenta pentru implementare . 

Mâine, vineri, 7.04.2023, va fi inaugurat noul sistem de iluminat cu ocazia meciului de baschet “U” Banca Transilvania - CSM Oradea! Va așteptăm la meci! Haide “U”!”, a notat primarul Emil Boc. 


Consum redus de energie

Produsele folosite au fost, de asemenea, utilizate pe Arene internationale precum: Allianz Arena, Chelsea Stadium, Juventus Torino, AJAX Stadium etc. sau Sali de sport precum: Saitama Arena (Japonia), Ekinox Arena (Franta), Barcelona Arena (Spania), Bayern Audi Dome (Germania).

Un nou sistem de iluminat la BT Arena/Emil Boc Facebook.com

Pentru refacerea iluminatului nocturn s-a ales o solutie LED care este compusa din 85 proiectoare LED de ultima generatie Arena Vision LED producator Philips Signify controlate DMX. Nivelul de iluminat a fost ridicat de la 1400 lux in varianta initiala la 3500 lux pentru a corespunde tuturor standardelor internationale de transmisie TV UHD (4k) solicitate de federatiile internationale FIBA, EHF, ITF etc.


Pentru terenul de joc s-au folosit 85 proiectoare  Arena Vision LED DMX controlate cu LPC 2 produs de PHAROS CONTROLS.

Pentru iluminatul arhitectural s-au folosit 88 proiectoare RGBW LED UNIflood producator Philips Signify controlate DMX prin LPC2 producator PHAROS CONTROLS. Acestea ajuta la iluminatul de accent in cadrul salii si pentru a crea scene de lumina ambientala. Acestea se pot programa pentru show-uri de lumina personalizate, dinamice, integrate si sincronizate cu muzica.


Sistemul RGBW este completat cu 18 proiectoare VL5LED RGBALC motorizate, programate DMX producator Vari-Lite Signify (USA). Avem unul  din cele mai performate produse create special pentru show-uri de iluminat controlate DMX cu controller LPC2 producator PHAROS CONTROLS.

Sitemul de iluminat asigura o reducere a consumului de energie cu 40% datorita tehnologiei LED si a controlului DMX care permite reducerea intensitatii luminoase. Permite jocuri de lumina, integrarea si sincronizarea cu muzica si conditii de televizare excelenta.

Proiectarea, programarea si integrarea sistemului a fost efectuat de POWER ELECTRIC SRL, companie cu o experienta pe piata de iluminat din Romania de peste 28 ani.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Primăria vrea să facă un UPGRADE parcării de la Sala Polivalentă. Investiție de peste 120.000 €

Ultimele Stiri
abonare newsletter