Actualitate

Accident lângă Iulius Mall! UPDATE: Un curier s-a rănit când a căzut de pe bicicletă și a ajuns la spital

Un accident s-a produs în sensul giratoriu din apropiere de Iulius Mall, cartierul Gheorgheni. Un biciclist a fost transportat la spital.

Biciclist, lovit în sensul giratoriu din apropiere de Iulius Mall / Foto: Info Trafic jud. Cluj Biciclist, lovit în sensul giratoriu din apropiere de Iulius Mall / Foto: Info Trafic jud. Cluj

 

 


UPDATE: Impactul dintre bicicletă și mașină nu s-ar fi produs, însă biciclistul s-a dezechilibrat și a căzut pe drum, potrivit polițiștilor:

„Un bărbat de 27 de ani, care se deplasa cu bicicleta s-ar fi dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă. Testarea cu aparatul etilotest a avut rezultat negativ”, au transmis, pentru monitorulcj.ro, reprezentanți ai IPJ Cluj.


 

Știre inițială:


Accidentul s-a produs în jurul orei 12:10 între o mașină și un curier care circula pe bicicletă, potrivit unui martor.

 


La fața locului a intervenit un echipaj de Poliție și ambulanța SMURD.

După ce echipajul medical i-a acordat primul ajutor la fața locului, biciclistul a fost transportat la spital pentru mai multe îngrijiri de specialitate:


„A intervenit o ambulanță SMURD de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca. Paramedicii au acordat prim ajutor calificat unui bărbat, pe care l-au transportat ulterior la spital. La o primă evaluare, acesta avea afecțiuni ușoare”, a transmis, pentru monitorulcj.ro, ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident între două mașini, pe Calea Moților! Un tânăr de 22 de ani a fost transportat la spital. FOTO

Accident în Apahida. Două tinere, de 16 și 23 de ani, transportate la spital de urgență!

Ultimele Stiri
abonare newsletter