Actualitate

Patru cadavre de animale, găsite la un adăpost din jud. Cluj! Un câine era spânzurat. Imagini cu puternic impact emoțional!

Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional. Patru cadavre de animale, între care un câine spânzurat, găsite la un adăpost din județul Cluj. Polițiștii fac cercetări pentru ucidere cu intenție.

Imagini cu puternic impact emoțional / Foto: captură video - Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului - OPMCB Imagini cu puternic impact emoțional / Foto: captură video - Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului - OPMCB

 

Atenție! Urmează imagini cu puternic impact emoțional.


 

Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului - OPMCB a sesizat în urmă cu trei zile faptul că mai multe cadavre de animale au fost găsite la o fermă din județul Cluj.


Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au declarat vineri, 31 martie, că ar fi vorba despre un adăpost de animale în zona localității Sânmartin. La acel adăpost au fost găsiți trei bivoli morți și un câine spânzurat, potrivit polițiștilor, care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor cu intenție:

„În cursul zilei de 28 martie a.c. polițiștii din cadrul Biroului Pentru Protecția Animalelor Cluj au fost sesizați despre faptul că într-un adăpost de animale, la o fermă situată în extravilanul localității Sânmărtin, comuna Sânmărtin, ar fi fost găsite 4 cadavre de animale, respectiv 3 bivoli și un exemplar canin. În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat în locația menționată, unde au efectuat cercetări și au identificat cadavrele a 3 bivoli și a unui exemplar canin, care se afla atârnat cu o sfoara de gardul adăpostului.


În cadrul activității, polițiștii au fost sprijiniți de reprezentanții D.S.V.S.A., cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept”, potrivit IPJ Cluj.

Sursă: Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului - OPMCB

OPMCB a publicat pe pagina sa de Facebook și o filmare legată de acest incident care pot avea un puternic impact emoțional.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Scenă teribilă în Mănășturel, Cluj! Câine legat de picioare, găsit mort în șanț. Imagini cu puternic impact emoțional

Imagini cu puternic impact emoțional! O tânără mamă şi-a abandonat bebeluşul pe câmp, cu o sticlă de lapte lângă el

Ultimele Stiri
abonare newsletter