Actualitate

Vizibilitate redusă și trafic îngreunat din cauza viscolului VIDEO

Vremea rea continuă să dea bătăi de cap șoferilor clujeni. Din cauza viscolului și a vizibilității reduse traficul se desfășoară cu dificultate.

Trafic îngreunat din cauza vremii la nivelul județului Cluj/ Foto: Info Trafic Cluj-Napoca Facebook.com Trafic îngreunat din cauza vremii la nivelul județului Cluj/ Foto: Info Trafic Cluj-Napoca Facebook.com

 

Vizibilitate redusă și trafic dificil pentru șoferi din cauza viscolului care a făcut prăpăd pe drumurile din Cluj.


 

„Făget, urcare spre Salicea, blocat de polei”, semnalează un șofer pe un grup de socializare al conducătorilor auto din Cluj.


„Turda cluj A3 vizibilitate 0 de la km 10!”, semnalează un alt șofer.

„Asta e zăpada ce trebuia să fie în ianuarie”, a notat un clujean.


Meteorologii au anunțat, marți, răcirea accentuată a vremii valabilă în toată ţara, până joi dimineaţa. Între timp, la Cluj s-a depus un nou strat de zăpadă.

Județul Cluj se află sub două atenționări Cod Galben, respectiv Cod Portocaliu de viscol.


Codul Galben este valabil până, miercuri, 29 martie, ora 21. De asemenea, Codul Portocaliu până în data de 28 martie ora 23, potrivit ANM.

Potrivit meteorologilor, până joi, la ora 9:00, vremea va fi rece pentru această dată în toată ţara, iar temperaturile minime vor fi preponderent negative, astfel încât se vor încadra în general între -10 şi 0 grade şi se va produce brumă sau îngheţ la sol.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Atenționare meteo de răcire accentuată a vremii, până joi. Strat de zăpadă în stațiunile montane din Cluj - FOTO

abonare newsletter