Actualitate

Tânăr de 24 de ani, arestat pentru că a furat mâncare dintr-o alimentară

Un tânăr de 24 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru că a furat alimente dintr-un magazin. Prejudiciul de 500 de lei a fost recuperat.

Tânăr de 24 de ani, arestat după ce a furat mâncare dintr-o alimentară. FOTO: Depositphotos.com Tânăr de 24 de ani, arestat după ce a furat mâncare dintr-o alimentară. FOTO: Depositphotos.com

 

 


Luni, 26 martie, în jurul orei 06.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au depistat în flagrant un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Tritenii de Jos, imediat după ce a pătruns prin efracție și având fața acoperită în incinta unei societății comerciale din aceeași comună, de unde a sustras mai multe bunuri alimentare în valoare de aproximativ 500 de lei.

 


Astfel, cel în cauză a fost condus la unitatea de poliție pentru continuarea cercetărilor, bunurile fiind restitutite proprietarului.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


La expirarea celor 24 de ore, tânărul în cauză a fost prezentat instanței, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Tupeu de hoți la Huedin. Au furat o mașină și au dus-o la fier vechi

abonare newsletter