Actualitate

„Țepe” cu mobilă la comandă, cu prejudiciu de 4 milioane de lei! Percheziții în Cluj și în mai multe județe din țară

Polițiștii efectuează marți percheziții domiciliare în Cluj și în alte 14 județe într-un dosar de înșelăciune cu mobilă la comandă. Prejudiciul se ridică la 4.000.000 de lei.

„Țepe” cu mobilă la comandă, cu prejudiciu de 4 milioane de lei. FOTO: Facebook/ Poliția Română „Țepe” cu mobilă la comandă, cu prejudiciu de 4 milioane de lei. FOTO: Facebook/ Poliția Română

 

 


Polițiștii desfășoară marți percheziții într-un dosar de înșelăciune cu mobilă la comandă, cu prejudiciul estimat la 4.000.000 de lei.

 


Astfel, Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Iaşi efectuează, marţi, 42 de percheziţii domiciliare în  județele Iaşi, Braşov, Ilfov, Galaţi, Bihor, Vaslui, Argeş, Bacău, Cluj, Constanţa, Dolj, Prahova, Sibiu, Timiş, Mureş şi în municipiul Bucureşti, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Peste 130 de persoane înșelate de infractori

Până în prezent, au fost identificate peste 130 de persoane vătămate, iar prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor este de aproximativ 4.000.000 de lei.


„Acţiunea beneficiază de sprijinul poliţiştilor de la serviciile de investigare a criminalităţii economice Braşov, Galaţi, Vaslui, Argeş, Bacău, Cluj, Constanţa, Dolj, Prahova, Sibiu, Timiş, Mureş, Ilfov şi Bucureşti, al poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Iaşi - Secţiile 1-6 şi Poliţiei Oraşului Hîrlău”, arată sursa citată.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Percheziții la persoane suspectate că ar fi închiriat mașini cu acte false în Cluj, pe care le vindeau la dezmembrări. Prejudiciu de zeci de mii de euro

Ultimele Stiri
abonare newsletter