Actualitate

Lacurile din Gheorgheni vor fi populate cu 1.000 de kilograme de crap

O acțiune de populare a lacurilor din Gheorgheni va avea loc marți. Circa 1.000 de kilograme de crap de 1-4 kilograme fiecare vor fi eliberați în lacurile 1 și 3.

Lacurile din Gheorgheni vor fi populate cu 1.000 de kilograme de crap. FOTO: Facebook/ Emil Boc Lacurile din Gheorgheni vor fi populate cu 1.000 de kilograme de crap. FOTO: Facebook/ Emil Boc

 

 


Primăria Cluj-Napoca anunță că marți, 28 martie 2023, între orele 11.00-15.00, va avea loc o acțiune de populare cu pește a lacurilor din Gheorgheni.

 


Acțiunea este organizată de Asociația Județeană a Pescarilor Sportivi Cluj, în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca și Regia Autonomă a Domeniului Public Cluj-Napoca. 

Circa 1.000 de kilograme de crap, exemplare cuprinse între 1 și 4 kg, provenite de la ferma piscicolă Budurleni – Bistrița, vor fi eliberate în cele două lacuri.


Această populare cu pește, în valoare de 30.000 de lei, se face din cotizațiile membrilor pescari ai Asociației și vine în întâmpinarea deschiderii sezonului de pescuit 2023.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Lacul Gheorgheni, „cimitir” de pești? Pești morți pe luciul apei, clujenii cer implicare

Ultimele Stiri
abonare newsletter