Actualitate

Mașină răsturnată în Feleacu, un tânăr rănit

Un tânăr de 34 de ani a fost rănit într-un accident care a avut loc, joi dimineață, în Feleacu. Mașina în care se afla s-a răsturnat.

sursă foto ISU Cluj sursă foto ISU Cluj

 

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut în apropiere de localitatea Feleacu. În accident a fost implicat un singur autoturism și nu au existat persoane încărcate. Un bărbat de aproximativ 34 de ani a fost evaluat de echipajul SMURD și transportat la spital. Acesta avea afecțiuni ușoare. Pompierii au asigurat totodată măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor”, transmite ISU Cluj.


A intrat cu viteză în curbă

„Un conducător auto în vârstă de 34 de ani, din municipiul Turda, care se deplasa cu autoturismul pe DN1 E60, în direcția localității Vâlcele, într-o curbă deosebit de periculoasă ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, astfel autovehiculul părăsind partea carosabilă. A rezultat rănirea acestuia. Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, transmite IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident în Feleacu. O mașină, condusă de un tânăr de 22 de ani, a ieșit în decor

Peisaj superb în Feleacu, ploi în Cluj-Napoca

Accident cu CINCI victime în Feleacu, între care o fată de 15 ani. Carosabilul e foarte alunecos! FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter