Actualitate

Clujean reținut pentru că ar fi furat dintr-o casă 25.000 de euro şi 5.000 de lei. Ce metodă a aplicat?

Un clujean de 33 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Sălaj pentru acuzaţia de furt calificat, după ce ar fi sustras dintr-o locuinţă din Zalău, în noaptea de 25 februarie, 25.000 de euro şi 5.000 de lei.

Un clujean de 33 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Sălaj pentru acuzaţia de furt calificat, după ce ar fi sustras dintr-o locuinţă din Zalău/ Foto: depositphotos.com Un clujean de 33 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Sălaj pentru acuzaţia de furt calificat, după ce ar fi sustras dintr-o locuinţă din Zalău/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat de 33 de ani, din judeţul Cluj, a fost reţinut de poliţiştii din Sălaj pentru acuzaţia de furt calificat, după ce ar fi sustras dintr-o locuinţă din Zalău, în noaptea de 25 februarie, 25.000 de euro şi 5.000 de lei.

 


Potrivit polițiștilor, bărbatul ar fi pătruns prin escaladare unui gard într-o locuinţă din municipiul Zalău şi ar fi sustras dintr-un seif 25.000 de euro şi 5.000 de lei.

„Joi, 16 martie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Zalău, pentru documentarea şi probarea activităţii infracţionale a unui bărbat de 33 de ani, din localitatea Sâmboleni, judeţul Cluj, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale îl bănuiesc pe bărbatul de 33 de ani că, în noaptea de 25 februarie a.c., ar fi pătruns prin escaladare unui gard într-o locuinţă din municipiul Zalău şi ar fi sustras dintr-un seif 25.000 de euro şi 5.000 de lei.


Prejudiciul total provocat de acesta este estimat la aproximativ 130.000 de lei, din care polițiștii sălăjeni au recuperat aproximativ 70%.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate de polițiștii sălăjeni pentru documentarea și probarea activității infracționale a bărbatului au fost descoperiți și ridicați în vederea cercetărilor 18.220 de euro și 80 de lei, bani în legătură cu care exisă suspiciunea rezonabilă că ar proveni din săvărșirea infracțiunii.”, au transmis reprezentanții IPJ Sălaj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Clujean tâlhărit de o femeie și concubinul ei după ce a postat bani pe TikTok. Victima își căuta sufletul pereche

Bărbatul care a dat o spargere de 37.000 euro în Cluj, condamnat definitiv la închisoare. Nu a fost la prima tâlhărie

Ultimele Stiri
abonare newsletter