Actualitate

Un minor de 13 ani a căzut de la etajul unui bloc din Gherla. Victima, transportată la spital

Un copil în vârstă de 13 ani a căzut, luni seară, de la etajul doi al unui bloc pe copertina de la primul etaj. Minorul a fost transportat la spital.

Un copil în vârstă de 13 ani a căzut, luni seară, de la etajul doi al unui bloc pe copertina de la primul etaj/ Foto: arhiva monitorulcj.ro Un copil în vârstă de 13 ani a căzut, luni seară, de la etajul doi al unui bloc pe copertina de la primul etaj/ Foto: arhiva monitorulcj.ro

 

 


Un apel la 112 a anunțat luni seara că o persoană ar fi căzut pe o copertină, de la înălțime, la o locație de pe strada Gelu din municipiul Gherla.

 


Din primele informații, persoana, un minor de 13 ani, a căzut de la etajul al doilea pe o copertină aflată la etajul întâi al unei clădiri.

Potrivit ISU Cluj, victima este conștientă. Aceasta a fost preluată de un echipaj medical de Ambulanță în vederea transportării la spital.


„Intervenția s-a petrecut pe strada Gelu din Gherla. Un minor de 13 ani, conștient și cooperant, a fost preluat de echipajul SAJ”, a declarat ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Copil, filmat la volanul mașinii când încerca să o conducă, în Cluj. Poliția face verificări, Protecția Copilului va fi anunțată

Un copil de 6 ani este în comă după ce a căzut de la etaj în timp cursurilor online

Ultimele Stiri
abonare newsletter