Actualitate

Copil, filmat la volanul mașinii când încerca să o conducă, în Cluj. Poliția face verificări, Protecția Copilului va fi anunțată

Un copil a fost surpins de un bărbat în Florești, județul Cluj, când s-a urcat la volan și încerca să mute mașina din parcare. Poliția a fost anunțată și face verificări.

Copil, prins la volanul mașinii / Foto: Facebook - Info Trafic Cluj-Napoca Copil, prins la volanul mașinii / Foto: Facebook - Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


Un copil a fost surprins de un bărbat când încerca să mute o mașină de pe strada Gheorghe Doja. Acesta s-a urcat de mai multe ori (în video apare doar o dată) la volanul mașinii, de la care avea chei, încercând să o mute din parcare.

Bărbatul care l-a vazut l-a monitorizat pe tot parcursul și l-a filmat pentru a putea raporta la Poliție incidentul. La un moment dat, băiatul ar fi rupt gardul din fața mașinii parcate, în încercarea de a o muta.


Cel care l-a filmat a încercat și să mai discute cu el între timp, iar copilul părea că are rețineri din această cauză. Dacă băiatul nu simțea că este urmărit, situația putea să ajungă mult mai rea.

Copil, la volan / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - captură ecran

Poliția a fost informată despre acest eveniment și efectuează verificări. Ulterior, după ce polițiștii obțin mai multe detalii, va fi anunțată și Direcția pentru Protecția Copilului:


„La data de 18 februarie a.c , în jurul orei 13.20, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați despre faptul că o persoană ar fi condus un autoturism fără a deține permis de conducere, pe o strada din localitatea Florești.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat în zona indicată, însă nu a fost identificată nicio persoană. S-a stabilit contact cu apelantul, care a furnizat imagini suprinse, aflate la baza sesizării. În cauză au fost demarate verificări, în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor și luării măsurilor legale. Totodată, în funcție de rezultatul acestora, urmează a fi informați și reprezentanții DGASPC”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

INCONȘTIENȚĂ MAXIMĂ! 8 șoferi au „zburat” cu peste 100 km/h sâmbătă, în Jucu! Unul a condus cu aproape 200 km/h în localitate

O mașină a plonjat într-un șanț, în Dej! Trei bărbați au fost răniți și transportați la spital de urgență

abonare newsletter