Actualitate

Ceaţă densă între Zalău şi Cluj-Napoca. Vizibilitatea va scădea sub 50 de metri

Centrul Infotrafic avertizează, sâmbătă dimineaţă, că se circulă în condiţii de ceaţă densă între Zalău şi Cluj-Napoca, vizibilitatea fiind scăzută sub 50 de metri.

Sursă foto Pixabay

 

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă adaptarea manierei de condus la condiţiile unei vizibilităţi scăzute în trafic din cauza ceţii. Astfel, sunt necesare folosirea luminilor de ceaţă, creşterea distanţei de siguranţă dintre vehicule, evitarea manevrelor riscante”, a transmis Centrul Infotrafic.


Sursa citată a precizat că se circulă în condiţii de ceaţă densă la această oră pe DN 1F, între oraşele Zalău şi Cluj-Napoca, pe tronsonul kilometric 66 – 83, vizibilitatea fiind redusă sub 50 de metri.

„Recomandăm conducătorilor auto să folosească în mod corespunzător luminile din dotarea autovehiculelor, evitarea opririi pe benzile de circulaţie, reducerea vitezei de deplasare şi mărirea distanţei de siguranţă dintre autovehicule. Evitaţi manevrele riscante în condiţii de vizibilitate redusă”, au recomandat poliţiştii.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Atenție, șoferi! COD GALBEN de ceață și polei în Cluj. Vizibilitatea pe drumuri, scăzută

Ceață și polei pe drumurile Clujului! Meteorologii au emis o avertizare de COD GALBEN

Atenție la drum! Cod galben de ceață și ghețuș în Cluj-Napoca și alte 24 de localități din județ

Ultimele Stiri
abonare newsletter