Actualitate

Pompierii clujeni, intervenții succesive în Turda. Bucătărie în flăcări din cauza unui aragaz și accident în Copăceni

Pompierii au intervenit, miercuri seară, la stingerea unui incendiu în Turda, judeţul Cluj. Focul a izbucnit în bucătăria unei case.

Pompierii au intervenit, miercuri seară, la stingerea unui incendiu în Turda, judeţul Cluj/  Foto: depositphotos.com Pompierii au intervenit, miercuri seară, la stingerea unui incendiu în Turda, judeţul Cluj/ Foto: depositphotos.com

 

 


Pompierii din Turda au fost solicitați miercuri seară să intervină la un accident care s-a produs la ieșirea din Turda spre Copăceni.

 


„Pompierii turdeni au fost solicitați noaptea trecută la mai multe intervenții, printre cele mai importante amintind un accident rutier petrecut la ieșire din Turda, spre Copăceni, precum și la un incendiu care s-a manifestat într-o bucătărie a unei locuințe. Referitor la accident, pompierii au găsit la fața locului un autoturism avariat, iar un bărbat de aproximativ 40 de ani a reușit să iasă singur afară. Acesta a fost evaluat de echipajul SAJ, fără a fi transportat la spital”, a transmis ISU Cluj.

A doua cea mai importantă intervenție a fost un incendiu care a izbucnit în bucătăria unei locuințe din municipiul Turda. Potrivit pompierilor, incendiul a pornit de la aragaz.


„În schimb, incendiul s-a manifestat la bucătăria unei locuințe de pe strada Constructorilor din Turda. Flăcările au pornit de la un aragaz și au afectat parțial mobila de bucătărie. Din fericire, intervenția rapidă a făcut ca incendiul să nu se extindă. Cauza probabilă este un scurtcircuit la cablul ce alimenta aprinderea aragazului. La misiune a luat parte o autospecială cu apă și spumă”, a adăugat ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


 Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Accident de dimineață între localitățile Țaga și Sântioana, Cluj! O mașină, ieșită în decor. FOTO

Incendiu devastator la o casă din Luna. Locuința se afla într-o zonă greu accesibilă. FOTO

VIDEO. Accident între o mașină și microbuz pe Bulevardul 21 Decembrie. O mamă, un tânăr și doi minori, transportați la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter