Actualitate

Incendiu devastator la o casă din Luna. Locuința se afla într-o zonă greu accesibilă. FOTO

O casă din localitatea Luna, județul Cluj, a fost cuprinsă de flăcări. Focul a ars mai multe bunuri din imobil.

Incendiu devastator în comuna Luna/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un incendiu puternic a izbucnit, marți seară, la o casă din localitatea Luna, județul Cluj.

 


Potrivit pompierilor, cauza probabilă pentru incendiu a fost un scurtcircuit la tabloul electric poziționat în bucătărie.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această seară la un incendiu care s-a manifestat la o casă din localitatea Luna. Apelul de urgență a venit în jurul orei 18:10, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă, dintre care una de mare capacitate. Casa se afla într-o zonă greu accesibilă, iar incendiul se manifesta generalizat, la mai multe încăperi, pe o suprafață totală de aproximativ 100 mp. Astfel, au ars bunurile din interior, cum ar fi elemente de mobilier și haine. De asemenea, flăcările s-au extins și la acoperiș pe o suprafață de 70 de mp. 


Din fericire, nu au existat persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurtcircuit la tabloul electric poziționat în bucătărie. Echipajele au revenit în urmă cu puține momente la bază”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O mașină a luat foc pe strada Aurel Vlaicu! Șoferii s-au oprit ca să ajute la stingerea incendiului. VIDEO

Incendiu la o casă din comuna Cămărașu! O femeie de 80 de ani, evaluată de paramedicii SMURD

Ultimele Stiri
abonare newsletter