Actualitate

Incendiu la o casă din comuna Cămărașu! O femeie de 80 de ani, evaluată de paramedicii SMURD

O casă a fost cuprinsă de flăcări în localitatea Sâmboleni din comuna clujeană Cămărașu. Paramedicii SMURD au evaluat o femeie de 80 de ani la fața locului.

Incendiu în Sâmboleni / Foto: ISU Cluj Incendiu în Sâmboleni / Foto: ISU Cluj

 


Pompierii au intervenit de urgență la un incendiu de casă în localitatea Sâmboleni, la care exista posibilitatea de extindere la o locuință din vecinătate.


 

Focul a distrus acoperișul casei și două încăperi:


„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au fost solicitați noaptea trecută să stingă un incendiu care s-a manifestat la o casă din localitatea Sâmboleni, comuna Cămărașu. Apelul de urgență a venit în jurul orei 22:36, iar la fața locului s-au deplasat echipajele Punctului de Lucru Mociu. Forțele noastre au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la acoperișul casei, pe o suprafață de 80 mp. De asemenea, flăcările au afectat și două încăperi, existând posibilitatea ca acestea să se extindă la o anexă gospodărească și la o altă casă situată în aceeași gospodărie. Drept urmare, s-a luat decizia ca forțele sa fie suplimentate cu o autospecială de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca și una de la Dej. Între timp, pompierii au reușit să se racordeze la un hidrant situat în apropiere și nu a mai fost nevoie de celelalte autospeciale. În plus, aceștia au împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. 

Paramedicii SMURD au evaluat o femeie de 80 de ani, însă nu a fost necesar transportul la spital. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la jarul căzut din sobă”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Serie de furturi în Cluj: aparate electrice, telefoane și unelte, furate din case. Printre hoți se numără și minori

Pisică SĂLBATICĂ, prinsă în zona Gherla. A fost eliberată în natură - VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter