Actualitate

Un bărbat, o femeie și un minor au ieșit la furat de cabluri de cupru și acumulatori auto în Gilău

Un bărbat, o femeie și un minor sunt bănuiți de furtul a doi acumulatori auto, mai multor cabluri de cupru și aparatură electrică, dintr-un magazin din Gilău.

Mașină de Poliție / Foto: Facebook - Inspectoratul de Politie Judetean Cluj Mașină de Poliție / Foto: Facebook - Inspectoratul de Politie Judetean Cluj

 

 


Polițiștii din Florești au depistat și identificat un bărbat, o femeie și un minor bănuiți de furtul unor cabluri de cupru, dar și a altor obiecte, dintr-o societate comercială situată în localitatea Gilău.

 


Prejudiciul a fost evaluat la suma de 5.000 de lei și a fost recuperat în totalitate de polițiști. 

„Cercetările au fost demarate la data de 23 februarie, fiind sesizat faptul că la data de 19 februarie a.c., dintr-o societate comercială cu sediul în localitatea Gilău, au fost sustrase doi acumulatori auto de mari dimensiuni, mai multe cabluri de cupru, dar și aparatură electrică, înregistrându-se un prejudiciu de 5.000 de lei.


Activitățile investigative au condus la identificarea și depistarea a doi adulți, o femeie în vârsta de 44 de ani și un bărbat de 51 de ani, precum și a unui minor, bănuiți de comiterea faptei. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Bărbat, arestat pentru 4 jafuri în Mărăști! A furat tot ce a prins din garaje și case. Prejudiciu de peste 1.600 euro

Serie de furturi în Cluj: aparate electrice, telefoane și unelte, furate din case. Printre hoți se numără și minori

abonare newsletter