Actualitate

Tânăra rănită în incendiul violent din Dej, transferată la Iași. Are arsuri pe 80% din corp

Un incendiu de proporții a avut loc joi seara la o casă din Dej. O tânără și un bărbat au fost surprinși de foc în interiorul casei, fiind scoși de pompieri în ultimul moment. Tânăra a fost transferată la Iași.

Incendiu la o casă din Dej / Foto: ISU Cluj Incendiu la o casă din Dej / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii au intervenit joi seara în Dej pentru salvarea a două persoane surprinse de un incendiu care a cuprins o casă pe strada I.L. Caragiale.

 


Un bărbat de 50 de ani se afla în stare de inconștiență și o tânără de 20 de ani a suferit arsuri grave în urma incendiului. Pompierii au trebuit să îi salveze din casa în flăcări fiindcă cei doi nu s-au putut evacua singuri.

 


În momentul sosirii pompierilor la fața locului, casa era cuprinsă în mare parte de flăcări, iar un bărbat a ieșit pe propriile puteri din aceasta și i-a anunțat pe pompieri despre faptul că înăuntru casei se mai află două persoane ce nu reușiseră să iasă din incendiu.

Imediat au fost constituite pe lângă dispozitivul de stingere și două echipe de căutare ce au intrat în locuință pentru a-i găsi pe cei doi. Pompierii dejeni au găsit în primă instanță un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, ce se afla în stare de inconștiență, pe care l-au extras de urgență, precum și o femeie, în vârstă de 20 de ani, care prezenta arsuri grave pe aproape tot corpul. Cei doi au fost predați echipajului SMURD unde au primit primul ajutor calificat și, după ce bărbatul a început să-și revină în urma oxigenului administrat, au fost transportați de urgență la spital.


Tânăra de 20 de ani a suferit arsuri pe 80% din suprafața corpului, astfel că a fost transportată la secția de Mari Arși a Spitalului Sfântul Spiridon din Iași, potrivit dejeanul.ro

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu în Dej! Un bărbat și o tânără cu arsuri GRAVE, salvați din flăcări și transportați la spital de urgență

Incendiu la o casă din Dezmir. Podul locuinței a fost cuprins de flăcări. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter