Actualitate

Cum va fi vremea în weekend la Cluj-Napoca. Vom avea parte de zile cu soare sau ploi?

Vremea în weekend la Cluj se încălzește, însă soarele continuă să se ascundă după nori. Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile.

Vremea în weekend la Cluj se încălzește, însă soarele continuă să se ascundă după nori/ Foto: Emil Boc - Facebook Vremea în weekend la Cluj se încălzește, însă soarele continuă să se ascundă după nori/ Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Potrivit meteorologilor, weekend-ul acesta vremea se încălzește, însă soarele continuă să se ascundă după nori.

 


Conform prognozei Accuweather, la Cluj-Napoca vom avea parte de un weekend plăcut, însă pe timpul nopții vom avea parte de temperaturi negative.

Prognoza meteo pentru următoarele trei zile, în Cluj-Napoca

Vineri, 3 martie, temperaturile pe timpul zilei vor ajunge la 10 grade Celsius, iar pe timpul nopții mercurul din termometre va coborî la -1 grad Celsius. Potrivit prognozei vom avea parte de „nori joși și ceață”, iar șansele de precipitații vor fi de 25%.


Sâmbătă, 4 martie, cerul va fi în mare parte însorit, iar șansele de ploaie vor fi de 4%. Maxima zilei va ajunge la 11 grade Celsius, iar minima va coborî până la valoarea de -1 grad Celsius.

Duminică, 5 martie, scad temperaturile, maxima zilei fiind de 6 grade Celsius. Cerul va fi în proporție de 48% acoperit de nori, iar șansele de precipitații vor fi de 21%. Pe timpul nopții temperaturile vor coborî la valoarea de -3 grade Celsius. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Val de ironii între șoferi după prima zăpadă căzută în Cluj. „Dacă și asta este zăpadă…lasă mașina acasă, dacă te depășește șofatul”

FOTO. Noapte albă pentru pompieri. Zeci de copaci și stâlpi de electricitate, doborâți pe drumuri din cauza zăpezii

Ultimele Stiri
abonare newsletter