Actualitate

UPDATE: Femeia dispărută de acasă a fost identificată de polițiști

UPDATE: Femeia în vârstă de 55 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, plecată voluntar de acasă, sâmbătă, a fost identificată. Aceasta a revenit, în final, la adresa de domiciliu.

Clujeanca plecată voluntar de acasă, sâmbătă, a fost găsită de oamenii legii/Foto IPJ Cluj Clujeanca plecată voluntar de acasă, sâmbătă, a fost găsită de oamenii legii/Foto IPJ Cluj

 

 


UPDATE: Femeia plecată voluntar de acasă, sâmbătă, a revenit la adresa de domiciliu, potrivit ultimei informări a reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Cluj. 

 


„Persoana a revenit la domiciliu. 

Pe timpul plecării a relatat faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a informat IPJ Cluj, duminică. 


Persoana dispărută de acasă, o femeie în vârstă de 55 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi revenit la adresa de domiciliu, duminică, în jurul orei 16:00.

ȘTIREA INIȚIALĂ: 


La data de 26 februarie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că numita Veresezan Ana, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la domiciliu în data de 25 februarie a.c., în jurul orei 14.30 și nu s-a mai întors până în prezent.   

SEMNALMENTE


– înălțime aproximativă - 1,59 m, 64 de kg, păr scurt de culoare brunet, ochi căprui. 

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu palton negru, pantaloni negri și cizme negre.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre aceasta sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Minorul de 14 ani, dispărut duminică de acasă, a fost depistat de polițiști

Ultimele Stiri
abonare newsletter