Actualitate

Cod portocaliu de viscol pentru zona montană a județului Cluj

Meteorologii au emis, sâmbătă, un Cod portocaliu de viscol pentru zona de munte a judeţului Cluj şi atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă densă şi burniţă, în patru judeţe din regiunea Munteniei, transmite Agenția Națională de Meteorologie.

Vreme severă în Cluj/foto: monitorulcj.ro Vreme severă în Cluj/foto: monitorulcj.ro

 

 


Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 15:00, în zona de munte a judeţului Cluj, la altitudini de peste 1.800 de metri, se vor semnala intensificări puternice ale vântului care vor depăşi la rafală 120 km/h, precum şi viscol.

CITEȘTE ȘI:

Avertizare meteo de ploi și vânt puternic în toată țara. În zona de munte din Cluj, la altitudini mari sunt așteptate ninsori
 

Tot până la ora 15:00, în zone şi localităţi din judeţele Mureş, Harghita, Sibiu, Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Covasna, Braşov, Alba, Arad şi Bihor se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăşi la rafală 55 - 65 km/h.


Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Zeci de intervenții Salvamont. Doi clujeni au avut nevoie de ajutor

Avertizare meteo de ploi și vânt puternic în toată țara. În zona de munte din Cluj, la altitudini mari sunt așteptate ninsori

Ultimele Stiri
abonare newsletter