Actualitate

Accident la intrarea în Negreni! Două persoane au fost consultate de echipajul SMURD. FOTO

Un accident rutier a avut loc, vineri, la intrarea în localitatea clujeană Negreni. Potrivit pompierilor, două persoane au fost consultate de către echipajul SMURD fără a fi transportate la spital.

Un accident rutier a avut loc, vineri, la intrarea în localitatea clujeană Negreni/ Foto: ISU Cluj Un accident rutier a avut loc, vineri, la intrarea în localitatea clujeană Negreni/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier a avut loc, vineri, la intrarea în localitatea Negreni, județul Cluj.

 


Din fericire, în urma accidentului două persoane au fost consultate de către echipajul SMURD fără a fi transportate la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această după-amiază la un eveniment rutier petrecut la intrarea în localitatea Negreni. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile, fără ocupanți înăuntrul acestuia. Două persoane au fost consultate de către echipajul SMURD fără a fi transportate la spital.


Totodată, pompierii au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriei autoturismului avariat”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident teribil în Izvorul Crișului. Victimă cu traumatisme, în stare gravă FOTO

Accident pe A10 Sebeș-Turda. Pompierii au intervenit pentru extragerea unei femei din fiarele contorsionate ale mașinii FOTO

abonare newsletter