Actualitate

Accident teribil în Izvorul Crișului. Victimă cu traumatisme, în stare gravă FOTO

Mai multe persoane au fost consultate de echipajele medicale, iar un bărbat cu multiple traumatisme, în stare gravă, a fost transportat de urgență la spital.

Accident rutier grav în Izvorul-Crișului/captură foto: ISU Cluj Accident rutier grav în Izvorul-Crișului/captură foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această noapte la un accident rutier petrecut pe DN1E60, în apropiere de localitatea Izvorul Crișului.

 


La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ, unde au găsit o autoutilitară avariată și un bărbat, în vârstă de aproximativ 30 de ani, întins pe jos lângă aceasta, care prezenta multiple traumatisme și era într-o stare generală gravă. 

Accident rutier grav în Izvorul-Crișului/captură foto: ISU Cluj

Pompierii i-au acordat primul ajutor calificat și l-au predat echipajului SAJ pentru a fi transportat de urgență la spital.


Alte patru persoane au fost consultate la locul accidentului de către echipajul SMURD, dintre care un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Acesta era conștient și cooperant, transmit reprezentanții ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Accident rutier grav în Izvorul-Crișului/captură foto: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

ACCIDENT în zona localității Izvorul CrișuluI! Un TIR și o mașină, implicate

Ultimele Stiri
abonare newsletter