Actualitate

Accident pe strada Oașului. Șoferul autocamionului avariat, transportat de urgență la spital FOTO

Pompierii clujeni au intervenit cu două autospeciale în cazul unui accident petrecut în cursul nopții pe strada Oașului. Șoferul autocamionului avariat a fost transportat la spital.

Accident strada Oașului din Cluj-Napoca/captură foto ISU Cluj Accident strada Oașului din Cluj-Napoca/captură foto ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute cu două autospeciale și un echipaj SMURD la un accident rutier petrecut pe strada Oașului din municipiul Cluj-Napoca.

În momentul accidentului cisterna autocamionului era goală, în condițiile în care conducătorul auto se întorcea de la un transport de lichide inflamabile. 


Accident strada Oașului din Cluj-Napoca/captură foto ISU Cluj

Echipajele operative au găsit la fața locului un autocamion avariat și șoferul, în vârstă de aproximativ 60 de ani, ieșit din cabina ansamblului de vehicule. 

Accident strada Oașului din Cluj-Napoca/captură foto ISU Cluj

Bărbatului i-a fost acordat primul ajutor calificat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații medicale.


De asemenea, pompierii au acordat sprijin pentru degajarea autotrenului de pe partea carosabilă pentru fluidizarea traficului din zonă. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident pe strada Oașului din Cluj-Napoca! O femeie s-a răsturnat cu mașina și a fost rănită grav. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter