Actualitate

Accident GRAV între un TIR și un camion, pe centura Vâlcele-Apahida. Traficul, BLOCAT pe ambele sensuri. VIDEO

Un accident rutier a avut loc, joi, pe centura Vâlcele-Apahida. În urma accidentului traficul este blocat pe ambele sensuri.

Un accident rutier a avut loc, joi, pe centura Vâlcele-Apahida/ Foto: Alex Pop - Info Trafic Cluj-Napoca Un accident rutier a avut loc, joi, pe centura Vâlcele-Apahida/ Foto: Alex Pop - Info Trafic Cluj-Napoca

 

Un accident rutier a avut loc, joi, pe centura Vâlcele-Apahida. Traficul este blocat pe ambele sensuri.


În urma accidentului, un tânăr a fost evaluat de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă și a refuzat transportul la spital.

Un accident rutier a avut loc, joi, pe centura Vâlcele-Apahida/ Foto: ISU Cluj

„Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe centura Vâlcele-Apahida. În accident au fost implicate un autotren și o autoutilitară. Din fericire nu există persoane încărcate. Un tânăr de 26 de ani a fost evaluat de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă și a refuzat transportul la spital. În aceste momente pompierii asigură măsurile de prevenire și stingere a incendiilor. Traficul este blocat în zonă pe ambele sensuri”, a transmis ISU Cluj.


Update ora 16:04

„La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 14.35, polițiștii au fost sesizați despre un eveniment rutier produs pe centura Vâlcele-Apahida.


La fața locului au constatat că este vorba despre o coliziune față-spate, produsă între un ansamblu de vehicule (format din cap tractor și semiremorcă) și o autoutilitară, care circulau înspre localitatea Vâlcele.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.


Traficul a fost afectat, circulația desfășurându-se pe un singur sens, alternativ. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Sursa video: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Accident cu trei mașini pe Bulevardul Muncii. Un bărbat a fost transportat la spital. FOTO

Femeie rănită GRAV în Alba, în urma unui accident de ATV. A fost solicitat elicopterul SMURD. FOTO

Peste 20.000 de persoane au murit în accidente rutiere în UE. România continuă să aibă cea mai ridicată rată a mortalităţii

Ultimele Stiri
abonare newsletter