Actualitate

Șapte cățeluși, aruncați pe malul râului Someș într-un sac de care era legat un bolovan. VIDEO - ATENȚIE! INFORMAȚII CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

Un pescar a găsit pe malul Someșului un sac în care se aflau șapte cățeluși. O femeie a fost amendată cu 12.000 de lei după ce a încercat să scape de câini în acest mod cumplit.

Un pescar a găsit pe malul Someșului un sac în care se aflau șapte cățeluși/ Foto: captură ecran YouTube dejeanul1 Un pescar a găsit pe malul Someșului un sac în care se aflau șapte cățeluși/ Foto: captură ecran YouTube dejeanul1

 

 


O tânără din localitatea Bunești ar fi abandonat șapte cățeluși într-un mod cumplit. 

 


Întâmplarea începe în luna decembrie, când tânăra din Bunești a sunat la Asociația „Anima Pro Terra” Dej și a spus că ar dori să doneze opt căței care provin de la o cățelușă pe care o deține și care nu este sterilizată, potrivit dejeanul.ro

ATENȚIE! URMEAZĂ INFORMAȚII CU PUERNIC IMPACT EMOȚIONAL


Asociația a refuzat-o pe motiv că nu preiau câini cu stăpân, însă i s-a oferit posibilitatea să îi sterilizeze gratuit, dar femeia nu a acceptat.

Ulterior refuzului, femeia a pus un anunț pe Facebook că dorește să ofere spre adopție cățeii. La o săptămână distanță, un pescar a găsit puii de căței într-un sac pe malul râului Someș. Acesta a dus câinii găsiți la Asociația „Anima Pro Terra”, iar voluntarii de acolo au recunoscut imediat cățeii. Erau aceiași din anunțul publicat de tânăra respectivă.


Pentru abandon, tânăra a primit amenda maximă, 12.000 de lei și din fericire, cei șapte cățeluși sunt în siguranță și își caută noi proprietari.

CITEȘTE ȘI:

Cruzime fără margini! O femeie a primit o amendă uriașă pentru că şi-a abandonat câinele grav bolnav într-un şanţ

Clujenii încă își abandonează câinii. Se poate repeta la Cluj tragedia din București? Viceprimar: „Aproape 500 de câini capturați din oraș”

Ultimele Stiri
abonare newsletter