Actualitate

Bărbat din Câmpia Turzii, arestat pentru că a intrat prin efracție și a furat dintr-o casă. Prejudiciul se ridică la peste 13.000 de lei

Un bărbat din Câmpia Turzii a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a furat dintr-o casă din același municipiu. Prejudiciul se ridică la peste 13.000 de lei.

Un bărbat din Câmpia Turzii a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a furat dintr-o casă din același municipiu/ Foto: depositphotos.com Un bărbat din Câmpia Turzii a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a furat dintr-o casă din același municipiu/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru că a intrat prin efracție și a furat dintr-o casă.

 


Acesta ar fi furat mai multe bunuri, dar și 10.000 de lei.

„La data de 19 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au dispus reținerea unui bărbat de 42 de ani, din același municipiu, în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunii de furt calificat.


Cel în cauză este bănuit de faptul că la data de 18 februarie a.c, în intervalul 20.00-22.00, ar fi pătruns prin efracție într-o locuință din municipiul Câmpia Turzii, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, dar și suma de 10.000 de lei.

Prejdiciul total a fost estimat la 13.500 de lei.


În baza investigațiilor demarate și probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș.

Ulterior, magistrații au dispus în cursul zilei de ieri - 20 februarie a.c., arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un hoț a provocat incendiul de la Spitalul Humanitas de pe Frunzișului! Bărbatul a fost arestat preventiv

Student bătut și tâlhărit de 4 hoți, într-o stație de autobuz din Brașov. Agresorii au furat și dintr-un magazin

abonare newsletter