Actualitate

Imagini cu pagubele de la incendiul care a izbucnit la Spitalul Humanitas. VIDEO cu intervenția pompierilor

Pompierii prezenți la fața locului au surprins distrugerea provocată de incendiul de la Spitalul Humanitas din Cluj-Napoca.

Pompierii au intervenit pentru a stinge focul /FOTO: captură ecran ISU Cluj - Facebook Pompierii au intervenit pentru a stinge focul /FOTO: captură ecran ISU Cluj - Facebook

 

 


Un incendiu a izbucnit joi seara la un spital privat de pe strada Frunzișului. Pompierii au intervenit de urgență și au evacuat pacienții. 

 


ISU Cluj a postat un videoclip pe rețele sociale cu întervenția desfășurată. . În imagini se pot observa pacienții evacuați din spital precum și pagubele cauzate de către incendiu.
 


Potrivit reprezentanților spitalului, incendiul a pornit din zona deșeurilor.

„În cursul serii de joi, în zona de deșeuri a spitalului nostru Humanitas din Cluj-Napoca a izbucnit un incendiu, iar fumul a pătruns și în spital. Senzorii s-au declanșat și am decis imediat evacuarea tuturor pacienților și a personalului medical, focul fiind complet stins într-un timp foarte scurt. În acest moment, pacienții sunt în afara oricărui pericol, fiind transferați la alte unități medicale cu ajutorul serviciului local de ambulanță. Cauzele incendiului nu sunt cunoscute în acest moment, dar le vom investiga cu ajutorul specialiștilor si vom reveni cu informații în acest sens.


Mulțumim echipajului de intervenție al ISU Cluj, serviciului local de ambulanță și Poliției Române pentru intervenția rapidă și gestionarea eficientă a situației. De asemenea, le mulțumim din inimă colegilor din Spitalul Clinic Județean de Urgență, celor din Spitalul Municipal Cluj Napoca și celor din Spitalul Clinic Militar de Urgență care au preluat pacienții noștri. Ne cerem scuze pacienților și familiilor acestora pentru situația neplăcută prin care au trecut și rămânem alături de ei pentru a le oferi tot sprijinul necesar”, au declarat reprezentanții spitalului Humanitas.

 

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Incendiu la un spital din Cluj-Napoca! Pacienții au fost evacuați și a fost activat planul ROȘU

Detalii despre incendiul de la spitalul Humanitas din Cluj. De unde a pornit focul? „Spitalul a fost inundat cu fum” VIDEO

abonare newsletter