Actualitate

Mașină răsturnată în șanț, la Coplean. Doi tineri au fost răniți - FOTO/VIDEO

Un accident cu un singur autoturism a avut loc noaptea trecută, în localitatea Coplean din județul Cluj. O tânără de 19 ani a rămas încarcerată.

O mașină s-a răsturnat pe marginea drumului, la Coplean. Doi tineri au ajuns la spital. FOTO: ISU Cluj O mașină s-a răsturnat pe marginea drumului, la Coplean. Doi tineri au ajuns la spital. FOTO: ISU Cluj

 

 


Pompierii din Dej a intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Coplean din comuna Cășeiu, miercuri seară. Un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului. Șoferul a reușit să iasă singur din mașină, însă pasagera de 19 ani a rămas încarcerată.

 


Pompierii au reușit să o extragă în siguranță pe aceasta din mașina răsturnată și să o predea medicilor. Atât șoferul, cât și tânăra au fost transportați la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit noaptea trecută la un accident rutier petrecut în localitatea Coplean, comuna Cășeiu. Apelul de urgență a venit în jurul orei 22:40, iar pentru misiune au fost mobilizate o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și una SAJ. Salvatorii au găsit la fața locului un autoturism răsturnat într-un șanț adânc de aproape trei metri. 


În autoturism se afla o tânără încarcerată, conștiență și cooperantă. Aceasta a fost extrasă în siguranță de pompieri și predată echipajelor medicale, care au transportat-o la spital. Mai exact, a fost vorba despre o tânără de 19 ani. De asemenea, la spital a fost transportat și un tânăr de 20 de ani, care a reușit să iasă singur din autoturismul avariat. Echipajele noastre au asigurat totodată măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Patru persoane rănite într-un accident pe DN1 Oradea - Cluj-Napoca! Impact între un TIR și o mașină. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter