Ştiri din Transilvania

Patru persoane rănite într-un accident pe DN1 Oradea - Cluj-Napoca! Impact între un TIR și o mașină. FOTO

Patru persoane au fost transportate la spital în urma unui accident produs pe DN1, Oradea - Cluj-Napoca. Impactul s-a produs între un TIR și o mașină.

Accident grav cu patru victime pe DN1, Oradea-Cluj-Napoca / Foto: Facebook, grupul INFO TRAFIC Jud.BIHOR - Levente Sorban - ebihoreanul.ro Accident grav cu patru victime pe DN1, Oradea-Cluj-Napoca / Foto: Facebook, grupul INFO TRAFIC Jud.BIHOR - Levente Sorban - ebihoreanul.ro

 


Patru persoane au fost rănite în urma unui accident produs miercuri seară pe DN 1 Oradea - Cluj-Napoca, în zona localităţii Urvind, din judeţul Bihor.


 

În accident au fost implicate șase persaoane, iar impactul s-a produs între un TIR şi o mașină.


Impact puternic între un TIR și o mașină / Foto: ISU Crișana - ebihoreanul.ro

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat seara trecută că pe DN 1 Oradea-Cluj-Napoca, în zona localităţii Urvind, judeţul Bihor, s-a produs o coliziune între un autotren şi un autoturism, soldată cu rănirea gravă a două persoane şi rănirea uşoară a altor două. Şoferul mașinii a fost încarcerat, dar a fost eliberat de către salvatorii ISU.

Pentru a permite intervenţia echipajelor specializate, traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri.


„Echipajul de descarcerare a evacuat o victimă rămasă captivă în autoturismul avariat, iar echipajele medicale au evaluat cele șase persoane, patru dintre acestea fiind asistate medical la fața locului și transportate ulterior la spital. Una era în cod galben medical și trei cu răni ușoare”, a transmis, ulterior, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana.

CITEȘTE ȘI:

Atenție la drum! Cod galben de ceață și ghețuș în Cluj-Napoca și alte 24 de localități din județ

abonare newsletter