Actualitate

Mascații au descins în Câmpia Turzii. Percheziții într-un dosar privind lipsirea de libertate

Percheziții domiciliare în Câmpia Turzii pentru infracțiunea de lipsire de libertate, violență în familie și furt.

Percheziții domiciliare în Câmpia Turzii/captură foto Poliția Română youtube.com Percheziții domiciliare în Câmpia Turzii/captură foto Poliția Română youtube.com

 

 


La data de 14 februarie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii – Biroul de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la locuința unui bărbat în vârstă de 51 de ani, din Câmpia Turzii, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, violență în familie și furt.

 


Polițiștii au demarat activități de cercetare penală după ce o femeie în vârstă de 54 de ani, din Câmpia Turzii, a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda, cu privire la faptul că la data de 23 decembrie 2022, în jurul orei 20.30, în timp ce se afla la locuința bărbatulului de 51 de ani, din Câmpia Turzii, pe fondul unor discuții contradictorii ar fi fost agresată fizic de acesta și împiedicată să părăsească imobilul, ulterior fiindu-i luat telefonul mobil și portofelul. 

În cadrul percheziției au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, printre care și portofelul femeii, semnalează reprezentanții IPJ Cluj.


Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria  Turda, în vederea stabilirii tuturor aspectelor existente până în prezent.

CITEȘTE ȘI:

15 percheziții într-un dosar de braconaj și contrabandă. Nouă persoane au fost reținute. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter