Actualitate

L-ați văzut? Un bărbat de 76 de ani din Cluj-Napoca a plecat de acasă și este de negăsit/ UPDATE: A fost găsit

Un bărbat în vârstă de 76 de ani din municipiul Cluj-Napoca a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Familia și poliția îl caută pe bătrânul dispărut.

Un bărbat în vârstă de 76 de ani din municipiul Cluj-Napoca a plecat de acasă și nu s-a mai întors/ Foto: IPJ Cluj Un bărbat în vârstă de 76 de ani din municipiul Cluj-Napoca a plecat de acasă și nu s-a mai întors/ Foto: IPJ Cluj

 

 


Un bărbat în vârstă de 76 de ani din municipiul Cluj-Napoca este căutat de polițiști după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

 


La data de 9 februarie, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că numitul KORDOȘ VASILE, în vârstă de 76 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la domiciliu la aceeași dată, în jurul orei 09.00. Nu s-a întors până în prezent.   

SEMNALMENTE:

  • înălțime aproximativă - 1,75 m, 80 de kg.
  • la momentul plecării era îmbrăcat cu blugi albaștri, geacă de culoare verde închis, bocanci negri, șapcă gri, cu cozoroc.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre acesta sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!


UPDATE, 11 februarie, ora 08:42

„Bărbatul a fost depistat în cursul zilei de ieri, 10 februarie a.c. pe raza municipiului Cluj-Napoca. Pe  timpul plecării acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Polițiștii continuă să caute un bărbat DISPĂRUT din 2014! În urmă cu 8 ani acesta a venit la Cluj să-și caute un loc de muncă. FOTO

Trupul neînsuflețit al tânărului dispărut în Lacul Colibița, recuperat de scafandri

Ultimele Stiri
abonare newsletter