Actualitate

Un bărbat din Luna, arestat pentru tentativă de viol

Un bărbat de 36 de ani din Luna a încercat să forțeze o femeie să întrețină relații sexuale. Polițiștii l-au reținut.

Un bărbat din Luna, arestat pentru tentativă de viol. FOTO: Depositphotos.com

 

 


Polițiștii au reținut un bărbat de 36 de ani din Luna care ar fi încercat să violeze o femeie de 34 de ani. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, mandatul de arestare a fost prelungit pe 30 de zile. 

 


„La data de 3 februarie , polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au depistat un bărbat de 36 de ani, din comuna Luna, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă de viol. Au dispus reținerea lui pentru 24 de ore, iar ulterior, prezentat instanței de judecată, pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările au fost demarate în cursul aceleiași zile, fiind sesizat faptul că în jurul orei 14.00, aflându-se pe malul râului Arieș, în comuna Luna, bărbatul ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu o femeie de 34 de ani, împotriva voinței acesteia.


În baza sesizării, polițiștii au demarat cu operativitate activități pentru identificarea bărbatului în cauză, acesta fiind depistat în scurt timp și condus la unitatea de poliție.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind depus într-un centru de reținere și arestare preventivă.


În cauză sunt continuate cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.

FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

CA Cluj dă vina pe parchet pentru că violatorul din Cășeiu a fost eliberat: „Judecătorul, sesizat cu 54 minute înainte să expire reținerea”

Ultimele Stiri
abonare newsletter