Actualitate

Un hoț a intrat în casă peste o bătrână de 96 de ani, în Cluj-Napoca. A pus-o la pământ și i-a furat trei tablouri

Un tânăr de 27 de ani a spart ușa unei locuințe din cartierul Grigorescu, Cluj-Napoca, și a pus la pământ o femeie de 96 de ani. A plecat cu trei tablouri.

Un bărbat a furat trei tablouri din locuința unei bătrâne din Cluj-Napoca. FOTO: Depositphotos.com Un bărbat a furat trei tablouri din locuința unei bătrâne din Cluj-Napoca. FOTO: Depositphotos.com

 

 


Poliția a reținut un tânăr bănuit că a spart ușa de la intrarea unei locuințe și a pus-o la pământ pe proprietara acesteia, o femeie de 96 de ani. 

 


Bărbatul a luat trei tablouri de pe un perete și a fugit.

„La data de 3 februarie, un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv 30 de zile, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.


În fapt, tânărul este bănuit de faptul că la data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 14, ar fi pătruns, fără drept, prin spargerea unui geam al ușii de acces, într-o locuință situată în municipiul Cluj-Napoca, în cartierul Grigorescu. În interiorul locuinței, ar fi împins-o la pământ pe proprietara imobilului, o femeie de 96 de ani, după care ar fi sustras 3 tablouri poziționate pe un perete.

În baza investigațiilor derulate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale și continuate în cadrul unei acțiuni alături de polițiștii Secției 6 Poliție, la data de 2 februarie a.c., tânărul bănuit de comiterea faptei a fost depistat, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.


Ulterior, a fost prezentat instanței, care a emis un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru 30 de zile. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată”, transmite IPJ Cluj. 

Până în prezent a fost recuperat unul dintre tablouri.

CITEȘTE ȘI:

Doi bărbați care au furat de pe un șantier din Florești, reținuți de poliție. Prejudiciu de 15.000 de euro!

Ultimele Stiri
abonare newsletter