Actualitate

Prins gonind cu 113 km/h pe str. Traian Vuia din Cluj-Napoca! A rămas pieton trei luni

Un șofer a fost depistat de polițiști în timp ce gonea cu 113 km/h pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. S-a ales cu amendă și cu permisul suspendat.

Un șofer a fost depistat de polițiști în timp ce gonea cu 113 km/h pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. FOTO: Facebook/ IPJ Cluj Un șofer a fost depistat de polițiști în timp ce gonea cu 113 km/h pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. FOTO: Facebook/ IPJ Cluj

 

 


În timpul unei acțiuni pentru impunerea disciplinei rutiere, polițiștii clujeni au depistat joi un șofer care „gonea” cu 113km/h pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca.

 


Bărbatul a rămas fără permis timp de trei luni și a primit amendă de 1.305 lei. 

„În jurul orei 18.40, un conducător auto, care se deplasa pe Strada Traian Vuia, din municipiul Cluj-Napoca, a fost surprins de aparatul radar circulând cu viteza de 113 km/h. Acestuia i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioada de 90 de zile si aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 1.305 lei”, a transmis IPJ Cluj.


CITEȘTE ȘI

Radare fixe pe străzile din municipiu. Boc: „Ar diminua numărul accidentelor, iar șoferii n-ar mai face «liniuțe»”

La data de 2 februarie, polițiștii Biroului Rutier Cluj, alături de cei ai secțiilor urbane din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au demarat o acțiune pentru impunerea disciplinei rutiere, în scopul prevenirii evenimentelor negative din traficul clujean.


Astfel, în intervalul orar 17.00-19.00, polițiștii au derulat activități de control pe raza municipiului Cluj-Napoca, context în care au fost verificate peste 150 de autovehicule.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate 73 de sancțiuni contravenționale, 34 dintre acestea reprezentând încălcări ale regimului legal de viteză.


De asemenea, au fost constatate două infracțiuni flagrante la regimul rutier.

CITEȘTE ȘI:

Durere nespusă în rândul apropiaților tinerei de 17 ani care a murit în accidentul de la Bucea. „Asta fac plimbările nocturne, neliniștea și viteza”

Ultimele Stiri
abonare newsletter