Actualitate

Un pompier din Cluj a murit la numai 23 de ani! ISU: „Un om cu suflet nobil. A fost luat de o boală necruțătoare”

Roberto Berci, un tânăr pompier din județul Cluj, a murit la numai 23 de ani din cauza unei boli necruțătoare.

Tânăr pompier de la Cluj, mort din cauza unei boli / Foto: ISU Cluj

 

 


Roberto Berci, un pompier din cadrul ISU Cluj, care acționa în rândul pompierilor militari de la Detașamentul Dej, a murit la vârsta de numai 23 de ani. ISU Cluj anunță că tânărul a fost răpus de o boală necruțătoare:

„Am aflat cu tristețe despre trecerea timpurie la cele veșnice a colegului nostru, sergent major Berci Roberto Marcel. Vestea a fost cu atât mai grea pentru noi, având în vedere că venise de curând din Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă «Pavel Zăgănescu» Boldești în rândurile pompierilor militari din Cadrul Detașamentului Dej. Absolvent al Liceului Teoretic «Papiu Ilarian» Dej, promoția 2018, a ales să devină salvator și a urmat cursurile de formare pentru a încadra autospecialele de intervenție și a sări în ajutorul semenilor atunci când ar fi fost nevoie.


A fost repartizat după finalizarea pregătirii la ISU Arad, apoi s-a transferat, la cerere, în cadrul unității noastre. Un om cu suflet nobil, a făcut parte ani la rând din Ansamblu «Someșana» din Dej, unde a lăsat o amprenta frumoasă și unde cu siguranță nimeni nu îl va uita. Din păcate, a fost luat dintre noi de o boală necruțătoare”, potrivit ISU Cluj.

Pentru cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu, ISU Cluj a informat că slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 4 februarie, de la ora 12:00, la Biserica Ortodoxă din satul Nima (Biserica de Sus). „Transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei îndurerate, cât și celor care l-au cunoscut și au lucrat alături de el!”, mai transmit reprezentanții instituției.


Roberto Berci s-a născut în iunie 1999 și a murit în februarie 2023.

CITEȘTE ȘI:

Sebastian, chinuit de o boală cumplită! Tânărul de 21 de ani din Cluj are nevoie disperată de ajutor: „Voi rămâne orb fără tratament”

Andrei, o victimă a sistemului? Deputatul Ungureanu acuză „erorile medicale grave” care i-au adus sfârșitul: „Sistemul dă vina pe mort!”

Etichete: mort tanar pompier
Ultimele Stiri
abonare newsletter