Actualitate

O autoutilitară a CĂZUT peste un tânăr, în Vâlcele! A fost dus de URGENȚĂ la spital. FOTO

Pompierii au fost chemați de urgență în Vâlcele ca să salveze un tânăr peste care a căzut o autoutilitară. Victima a fost transportată la spital.

O autoutilitară a căzut peste un tânăr / Foto: ISU Cluj O autoutilitară a căzut peste un tânăr / Foto: ISU Cluj

 

 


Tânărul, în vârstă de 30 de ani, a fost rănit grav în urma incidentului. Autoutilitara i-a strivit piciorul când a alunecat pe marginea părții carosabile:

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pe raza localității Vâlcele pentru a salva un bărbat peste care a căzut o autoutilitară. Mai precis a fost vorba despre o o autoutilitară care a alunecat pe marginea părții carosabile și i-a strivit unul dintre membrele inferioare alte șoferului, în vârstă de aproximativ 30 de ani.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ. Pompierii au reușit să ridice autoutilitara, să elibereze piciorul bărbatului, iar apoi l-au predat echipajului SAJ. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Atenție, șoferi! Polei și căderi de zăpadă pe mai multe drumuri județene din Cluj

Un bărbat care a violat o minoră în Cluj a dispărut de sub nasul polițiștilor! Acum îl caută ca să îl aresteze. L-ați văzut?

abonare newsletter