Actualitate

O șoferiță de 19 ani s-a răsturnat cu mașina într-o pădure de spini. Pompierii au folosit drujbele

Un accident grav a avut loc sâmbătă după amiaza în apropiere de Mintiu Gherlii. O șoferiță de 19 ani a „zburat” cu mașina care s-a răsturnat într-o pădure de spini.

Mașină răsturnată în Mintiu Gherlii. Sursă foto ISU Cluj Mașină răsturnată în Mintiu Gherlii. Sursă foto ISU Cluj

 

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la un accident rutier petrecut la ieșire din localitatea Petrești, comuna Mintiu Gherlii. Apelul de urgență a venit în jurul orei 17:20.


„Când au ajuns la fața locului, pompierii au găsit un autoturism răsturnat mult în afara părții carosabile, într-o pădure de spini. Astfel, pompierii au fost nevoiți să își croiască drum spre mașina avariată folosind drujbele. În interiorul autoturismului se afla blocată o tânără, care a fost extrasă în siguranță de către pompieri”, arată ISU Cluj.

Ulterior, echipajul de pe ambulanță a preluat victima, care era conștientă și cooperantă, și a transportat-o la spital. Mai exact, a fost vorba despre o tânără de 19 ani. 


La misiune au luat parte două autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și una SAJ. 

„La data de 28 ianuarie, în jurul orei 17.20, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un eveniment rutier produs pe DJ 172F, în afara localității Petrești, comuna Mintiu Gherlii. Din primele date, o conducătoare auto în vârstă de 19 ani, din municipiul Dej, în timp ce se deplasa înspre localitatea Salatiu, după un viraj la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se. În urma evenimentului, tânăra a fost transportata la o unitate medicală pentru mai multe investigații de specialitate. Aceasta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice”, spun polițiștii.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu PUTERNIC în Mintiu Gherlii! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar acoperișul și trei camere au fost distruse. FOTO

Accident între un TIR și o mașină în Mintiu Gherlii! Pasager de 76 de ani, transportat de urgență la spital. FOTO

Hoți de motorină, prinși de polițiști în Mintiu Gherlii. Au furat sute de litri de combustibil

Ultimele Stiri
abonare newsletter