Actualitate

Ghinion pur. Două case, mistuite de flăcări în comuna Cășeiu. FOTO

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin sâmbătă dimineață la un incendiu care s-a manifestat la două case dintr-o gospodărie situată în localitatea Rugășești, comuna Cășeiu.

sursă foto ISU Cluj sursă foto ISU Cluj

 

„Apelul de urgență a venit în jurul orei 07:12, iar la misiune au plecat imediat două autospeciale cu apă și spumă. Atunci când pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au constatat faptul că incendiul se manifesta la ambele case, care erau construite foarte aproape una de cealaltă, în aceeași gospodărie. În plus, acoperișul la o casă era în totalitate cuprins de flăcări. Astfel, a fost chemată în sprijin și o autospecială de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca. Între timp, echipajele au reușit să se racordeze la un hidrant aflat într-o zonă greu accesibilă, așa că nu a mai fost necesar ajutorul de la Detașamentul 1”, transmit pompierii.


Incendiul s-a manifestat în preponderent la acoperișul celor două locuințe, pe o suprafață de aproximativ 100 mp. În aceste momente, pompierii elimină ultimelele focare. Din fericire, nu au existat persoane care să solicite îngrijiri medicale. 

CITEȘTE ȘI:

Cum s-a produs accidentul din Rugășești? O șoferiță a lovit în plin o femeie și un copil de 7 ani. FOTO

FILĂ DE ISTORIE: Lagărul prizonierilor de război de la Rugășești, jud. Cluj

Cabană cuprinsă de flăcări în Mărișel. Pompierii au intervenit de urgență, pentru a evita extinderea incendiului FOTO

abonare newsletter