Actualitate

Casă distrusă de FLĂCĂRI în Feleacu! Pompierii au reușit să salveze operele de artă ale proprietarului. FOTO

Un incendiu a izbucnit la o casă din comuna Feleacu în noaptea de joi spre vineri. Acoperișul a fost cuprins de flăcări, iar pompierii au intervenit de urgență.

Incendiu la o casă din Feleacu / Foto: ISU Cluj Incendiu la o casă din Feleacu / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii au intervenit la un incendiu în comuna Feleacu, în apropierea orei 2:00. O casă din localitatea Casele Micești a fost cuprinsă de flăcări.

Pompierii au intervenit la un incendiu din Feleacu / Foto: ISU Cluj

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar pompierii au reușit să salveze mai multe obiecte de artă ale proprietarului, deși casa a fost grav afectată de flăcări:


„Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit noaptea trecută la un incendiu care s-a manifestat la o casă situată în localitatea Casele Micești, comuna Feleacu. Forțele au fost alertate la ora 01:37, astfel că la misiune au participat două autospeciale cu apă și spumă, autoscara, precum și o ambulanță SMURD, trimisă preventiv.

Flăcările au afectat acoperișul pe o suprafață de aproximativ 70 mp, precum și la mai multe bunuri din interior Concomitent cu realizarea dispozitivului de stingere, pompierii au reușit să salveze mai multe obiecte de artă ale proprietarului. Astfel, din încăperile locuinței au fost scoase tablouri, cărți vechi și elemente de mobilier. Din fericire, nu au existat persoane care să solicite sprijin medical.


Cel mai probabil, incendiul a pornit de la coșul de fum izolat necorespunzător față de materialele combustibile”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

A început să ningă și în Cluj-Napoca! Prognoza meteo pentru următoarele zile. FOTO/VIDEO

Locuințe din Cluj și Sibiu, racordate ILEGAL la sistemul de gaze pentru facturi mai mici. Prejudiciu de 100.000 de euro pentru furnizor

abonare newsletter