Actualitate

„Țăranul de Bistrița și domnii de Cluj”. Bistrițean, înjurat ca la ușa cortului pentru că respectă regulile de circulație. VIDEO viral

Un videoclip de pe rețelele de socializare a ajuns viral după ce un bistrițean a fost înjurat de doi clujeni pentru că… respecta regulile de circulație din parcarea unui mall.

Sursă foto captură video Sursă foto captură video

 

Bistrițeanul își continua sensul de mers în parcarea VIVO Mall Cluj, fostul Polus Mall, fiind pe un sens unic. Din fața sa venea, pe interzis, un SUV cu numere de Cluj. Bistrițeanul a oprit, forțându-l pe clujean să întoarcă. Nu a întors, în schimb i-a aruncat cuvinte grele bistrițeanului care respecta legislația rutieră.


Bistrițeanul l-a atenționat, când s-a apropiat în dreptul geamului, că acolo este sens unic. Șoferul clujean nu a fost de aceeași părere, așa că i-a spus celui care filma „Du-te, bă, dra#ului, la Bistrița! Ești un prost și un țăran!”.

„Țăran prost de Bistrița!”

În spatele SUV-ului se observă cum un taxi întoarce, făcând aceeași manevră ilegală precum omologul său din SUV. Taximetristul trage pe dreapta și se pune în fața mașinii bistrițeanului, înjurându-l:


„Ce-ai rezolvat? Du-te la tine în Bistrița și fă reguli, mă! Hai, dispari! Ai rezolvat ceva, tu cu părul ăla al tău lung? Du-te-n p#%& mea și stai acolo, la tine. Dispari!”.

Bistrițeanul s-a întors din nou pentru a-l filma pe taximetristul revoltat că nu a fost lăsat să iasă pe interzis din parcare. Din nou au fost folosite cuvinte nu tocmai frumoase care îl aveau drept țintă pe cel care filma.


Taximetristul a repetat de mai multe ori că cel care i-a surprins încălcând regulile de circulație este un „Țăran prost, de Bistrița” și că nu are voie să facă reguli în Cluj, potrivit bistrițeanul.ro.

Mai multe despre întâmplare puteți urmări în clipul de mai jos. ATENȚIE! Materialul video conține limbaj licențios:

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Salvare dramatică a unui urs. A rămas blocat într-un lanț de sârmă, pe marginea unui drum în Bistrița-Năsăud

Tânărul din Cluj-Napoca dat dispărut a fost găsit spânzurat într-o pădure din Bistrița

Un șofer s-a răsturnat cu mașina în parcare la VIVO! Două persoane au fost rănite

abonare newsletter