Actualitate

Vremea se răcește la Cluj! Se anunță lapoviță și ninsoare zilele următoare

Vremea se răcește în zilele următoare în Cluj-Napoca, iar pentru ziua de vineri sunt anunțate ninsori.

Vremea se răcește în zilele următoare în Cluj-Napoca/ Foto: pixabay.com Vremea se răcește în zilele următoare în Cluj-Napoca/ Foto: pixabay.com

 

 


După o perioadă lungă cu temperaturi mult prea ridicate pentru zona noastră și sărbători fără zăpadă, într-un final s-a anunțat că în Cluj-Napoca vom avea parte de ninsori.

 


Potrivit site-ului AccuWeather vremea se va răci în Cluj-Napoca, iar ninsorile își vor face simțită prezența în ziua de vineri.

CITEȘTE ȘI:
Temperaturi record pentru luna ianuarie! Vezi ce maxime s-au înregistrat în România
Un nou cod portocaliu în zona de munte a județului Cluj. Vântul va depăși 120 km/h

Prognoza meteo pentru următoarele 3 zile, în Cluj-Napoca

Vineri, 20 ianuarie, cerul va fi în totalitate acoperit de nori, iar temperaturile vor scădea. Maxima zilei va fi de 5 grade Celsius, iar minima de -1 grad Celsius. Conform prognozei, sunt așteptate perioade de ninsoare sau fulguieli, șansele de precipitații fiind de 83%.


Sâmbătă, 21 ianuarie, temperaturile scad și mai mult. Pe timpul zilei sunt așteptate 2 grade Celsius, iar pe timpul nopții -3 grade Celsius. Cerul va fi predominant acoperit de nori, iar șansele de precipitații sunt de 25%.

Ziua de duminică vine cu temperaturi puțin mai ridicate. Maxima zilei va fi de 6 grade Celsius, în timp ce minima va fi de doar un grad Celsius. Șansele de precipitații vor fi reduse (25%), iar cerul în mare parte acoperit de nori.

CITEȘTE ȘI:

Zăpadă „ca în povești” la Vlădeasa, cota 1.400. Peisaje de iarnă, la munte, în Cluj. GALERIE FOTO

A nins ca-n povești în Păltiniș! Imagini superbe surprinse în stațiune. FOTO/VIDEO

abonare newsletter